0/5 - (0امتیاز)
22 آبان 1397 ساعت :21:49 2474

معرفی کاخ خدیو استانبول(توضیحات و عکس)

در این مطلب بخش‌های مختلف کاخ تاریخی خدیو استانبول را معرفی خواهیم کرد.

کاخ خدیو بر روی تپه‌ی زیبای چوبوکلو در بخش آسیایی استانبول واقع شده است. در سال 1907 به عنوان اقامت‌گاه شخصی عباس خدیو دوم مصر و سودان بنا شده است. این اقامتگاه همچنین با نام کاخ چوبوکلو نیز شناخته می‌شود. محوطه بیرونی کاخ متشکل از آبنمایی بزرگ و باشکوه است و با باغ‌های گل سرخ و استخری در کنار عمارت مزین شده است. در ادامه این مطلب بخش‌های مختلف این عمارت زیبا را معرفی خواهیم کرد، چنانچه مایل هستید با سایر جذابیت‌های این شهر آشنا شوید، می‌توانید با بازدید از صفحات  جاذبه‌های گردشگری استانبول، سفرنامه استانبول و راهنمای سفر استانبول سفری در قالب کلمات و تصاویر به دل استانبول زیبا داشته باشید.

کاخ خدیو استانبول

عباس خدیو در سال‌های 1914 تا 1982 بر مصر و سودان حکومت می‌کرد و برای تضعیف استعمار بریتانیا درصدد همکاری با امپراطوری عثمانی بود. بازدید وی از استانبول سبب شد که دستور ساخت اقامتگاهی تابستانی را در این شهر صادر کند و این ماموریت را به معمار ایتالیایی به نام آنتونیو لاسیاک سپرد. لاسیاک با الهام از سبک نئوکلاسیک عثمانی و بهره بردن از اصول زیبا شناسی هنر نوین کاخ خدیو را طراحی کرد. این کاخ بر فراز تپه‌ی چوبوکلو قرار گرفته است و تراسی مرمری که دور تا دور بنا را احاطه کرده است، چشم انداز زیبایی را از معبدی معروف دارد. از برجسته‌ترین ویژگی‌های معماری این بنا می‌توان به برج برافراشته آن اشاره کرد که کاملا به باغ‌های اطراف تپه چوبوکلو مشرف است.

کاخ خدیو استانبول

هنگامی که وارد ساختمان این کاخ می‌شوید در همان لحظه اول سقفی شیشه‌ای را بالای سر خود مشاهده خواهید کرد که زیبایی خاصی را به بنا بخشیده است. طبقه همکف کاخ سالن بسیار بزرگی دارد که چند اتاق و سرسرا که به یکدیگر متصل هستند را در خود جای داده است. در طبقات بالاتر نیز دو اتاق خواب بزرگ طراحی شده‌اند. بیش از هر چیزی کنده‌کاری گل و به تصویر کشیدن لحظه شکار بر دیوارهای کاخ است که جلب توجه می‌کند. همچنین سقف مرمرین، ستون‌ها و دیوارهای زیبا جلوه خاصی را به این بنا بخشیده است که موجب جذابیت هر چه بیشتر آن می‌شود.

اجزای کاخ با الهام و تلفیق سبک‌های معماری کلاسیک، اسلامی و عثمانی مزین شده‌اند که در نوع خود منحصر به فرد است. زیبایی خیره‌کننده این بنا عباس خدیو را مجاب کرد تا نمونه‌ای دیگری از آن را در نیل بنا کند. همچنین عباس خدیو در خاطرات خود بیان کرده که همسر دوم مخفی ایشان مسئول تمام تصمیم‌گیری‌های مربوط به طراحی کاخ بوده است.

پس از پایه‌گذاری جمهوری ترکیه امروزی توسط آتاتورک، این عمارت در سال 1937 توسط شهرداری استانبول خریداری شد، اما تا دهه 1980 عملا استفاده‌ای از آن نشد و به کلی فراموش شده بود، تا اینکه باشگاه تفریحی و خودروی ترکیه با عقد قراردادی با شهرداری استانبول، اقدامات لازم را برای مرمت این کاخ تاریخی انجام داد.

رستوران و دیگر امکانات کاخ خدیو

رستوران کاخ خدیو استانبول

در ادامه روند بازسازی این کاخ در سال 1985 آن را به هتل_رستوران تغییر کاربری دادند و مانند سایر بناهای تاریخی استانبول به مکانی برای جذب گردشگر تبدیل شد. امروزه در این کاخ رستوران‌ و کافه‌هایی حضور دارند که انواع غذاها و نوشیدنی‌های محلی و بین المللی را سرو می‌کنند. همچنین این کاخ برای برگزاری انواع مراسمات و جشن‌ها اجاره داده می‌شود و برای افرادی که تمایل دارند تا مراسم عروسی خود را در مکانی خاطره‌انگیز جشن بگیرند، بسیار مناسب است.

ساعات بازدید و نحوه دسترسی به کاخ خدیو

همانطور که در ابتدای این مقاله اشاره شد، این کاخ در محله چوبوکلو و دقیقا روبروی تنگه بسفر واقع شده است. برای دسترسی به این کاخ می‌توانید از اتوبوس‌های شهری استفاده نمایید.

ساعات بازدید از کاخ هم هر روزه از ساعت 9 صبح تا 11 شب بوده و هزینه ورودی آن 20 لیر است.

اگر تصمیم گرفته‌اید که به استانبول سفر کنید، می‌توانید با مراجعه به صفحه  تور ارزان استانبول در سایت توریاب تورهای مختلف را با هم مقایسه و با خیال راحت برای سفر خود برنامه ریزی کنید.

تورهای مرتبط

عنوان تور، مدت اقامت و اسم آژانس
ایرلاین، تاریخ رفت و برگشت تور
قیمت و تلفن آژانس

نظرات کاربران