0/5 - (0امتیاز)
24 خرداد 1399 ساعت :21:52 1120

مسجد کاپیتان کلینگ در پنانگ

مسجد کاپیتان کلینگ یکی از نقاط دیدنی در پنانگ و یکی از بزرگترین مساجد در خیابان پیت درجرج تاون است

مسجد کاپیتان کلینگ در پنانگ در غروب آفتاب با انعکاس نور در قوس ها و مناره های مسجد دید فوق العاده ای را به این مسجد میدهد که در بین مکان های برتر برای بازدید در تور پنانگ شناخته شده است. مسجد کاپیتان کلینگ در قرن نوزدهم توسط بازرگانان مسلمان هندی در پنانگ مالزی ساخته شده است که اولین بنیاد دائمی مسلمان است که از اوایل دهه 1800 در این منطقه تأسیس شده است. این مرکز (مسجد کاپیتان کالینگ ) به عنوان یک مرکز برجسته تاریخی اسلامی و بخشی از میراث جهانی جورج تاون در تور مالزی است.

تاریخچه

نام مسجد کاپیتان کلینگ ،از کاپیتان کلینگس ازافرادی که توسط انگلیسی ها به عنوان رهبران جامعه جنوب هند تعیین شده اند گرفته شده است . از آنجا که تلفظ برخی از کلمات انگلیسی  برای هندی ها دشوار بود ، عنوان "کاپیتان" به نوعی به "کاپیتان" تبدیل شد، و کاپیتان کلینگس (یا کاپیتان کلهینگ ها) به وجود آمد.در آن زمان چون مهاجران مسلمان هندی به پنانگ تردد زیادی داشتند ،در سال 1800 ، سرلشگر الكساندر ویلیام لیث ،فرماندار آن زمان پنانگ ، یک رهبرمعروف مسلمان هند (کودر محمودین مریكان ) را به عنوان اولین سرپرست مسجد تعیین کرد. او برای ساختن مسجدی در ضلع جنوبی خیابان ملابارخیابان چولیا قطعه ای زمین برای بنای آن بخشید و کودر محمودین مریكان به عنوان بنیانگذار مسجد و رهبر چلیاها شناخته شد. وی به همراه سایر مسلمانان برجسته هند مانند حبیب مریکان نورد ، کارگران و سنگ هایی را از هند برای ساخت مسجد آوردند.  كودر محمودین متولد 1759، مأمور کشتی از پورتو نوو ،بود به همین دلیل از وی به عنوان "کاپیتان کلینگ" در تور ارزان مالزی یاد شد.

طراحی و نمای مسجد کاپیتان کلینگ

مسجد کاپیتان کلینگ مانند هر مسجد دیگر، مکانی مقدس و برای عبادت است افراد باید پوشش مناسب را رعایت نمایند.در آنجا زنانی که پوشش کافی ندارند نمیتوانند وارد این مسجد شوند.

- طراحی مسجد کاپیتان کلینگ

ساخت مسجد کاپیتان کلینگ از لوسترهای بلوری و تالار بزرگ نمازخانه ای است که این ساختار مذهبی سفید را تشکیل میدهد. در مسجد کاپیتان کالینگ یک پیاده رو طولانی به سمت سالن اصلی نماز منتهی شده است که طاق های زیبا و برازنده ای در امتداد گذرگاه بیرونی آنجا را مزین میکند. در داخل مسجد طاقهای بلند و سفید موریایی و رومی وجود دارد که توهم فضایی با عمق بیشتر را به سالن نمازخانه میدهد.

-این مسجد با نمایی به رنگ سفید با گنبده های بزرگ طلایی و ستارهای شمشیری شکل که در صدر مسجد کاپیتان کلینگ قرار دارد تزیین شده است و دارای یک مناره منفرد هندی-اسلامی است که از آن صدای اذان (دعا به نماز) شنیده می شود.

در مسجد دیوارها با تابلوهای خوشنویسی و پنجره های شیشه ای رنگ آمیزی شده و قسمت داخلی آن با نقاشی های هندی و هندسی تزئین شده است. کف مسجد از سنگ سفید مرمر صیقلی شده است که ردیف های طولانی فرشهای نماز در سراسر آن پخش شده است. راهروهای داخلی توسط مجموعه ای از قوسهای نعل اسب ساخته شده است ، كه با پلاك های كینگ ادوارد تاج گذاری شده است.

مسجد کاپیتان کلینگ در پنانگ

-لازم است بدانید گفته میشود زمین این مسجد در آن زمان یک قطعه 18 هکتار بوده است اما متأسفانه به دلیل ضعف مدیریت املاک ، مساحت مسجد تنها به هشت هکتار کاهش یافته است. بقیه برای ساخت جاده ها و خانه ها مورد استفاده قرار گرفت است. اقدامات گوناگونی از جمله بازسازی در دهه 1930 در این مسجد صورت گرفته است که ظاهر امروزی به این مسجد داده است .از دیگر اقدامات صورت گرفته گسترش مسجد است که ارتفاع نمازخانه مرکزی را دو برابر کرده است و سیستم تهویه مسجد ارتقا یافته است و اجازه ورود نور طبیعی بیشتر را به داخل مسجد داده است.

-این مسجد همچنین مکانی است که جشن های مسلمانان ، مانند سالروز میلاد پیامبر اسلام ، در آن گرفته می شود.

مکان: Pengkalan Weld ، George Town

ساعات کار : 09:30 - 17:30

تورهای مرتبط

عنوان تور، مدت اقامت و اسم آژانس
ایرلاین، تاریخ رفت و برگشت تور
قیمت و تلفن آژانس

نظرات کاربران