0/5 - (0امتیاز)
31 اردیبهشت 1399 ساعت :14:28 1590

جزیره هرمز قسمت دوم

برای رسیدن به جزیره هرمز می‌توان از دو راه دریایی اقدام کرد.

اولین راه این است که در ابتدا به بندرعباس رفته و در راه آهن یا  فرودگاه با تاکسی‌های خطی به اسکله حقانی رسید.بعداز اسکله حقانی از راه لنج هایی که به جابه جایی مسافران میپردازند به جزیره رسید. راه دوم دسترسی  به جزیره ،از طریق اسکله قشم به هرمز است، که باید قبل از ساعت 7 باید در اسکله ذاکری حضور داشت و به جزیره رفت. بلیط کشتی قشم به هرمز را می توانید در اسکله یا اینترنتی تهیه کنید.

در این صورت نه ‌تنها در هزینه‌های سفر، صرفه‌جویی کرده‌اید بلکه مناظر زیبا و شگفت‌انگیزی را خواهید دید. شاید بد نباشد که بدانید فاصله‌ی جزیره هنگام تا جزیره‌ی قشم با قایق تندرو و در حالت طبیعی آب و هوایی حدود ۳۰ دقیقه است. اما فاصله‌ی بندرعباس تا هرمز بیشتر از ۳۰ دقیقه است.

ساعت عزیمت ازقشم به هرمز: ساعت ۷ صبح و ۱۴ ظهر

انتقال وسیله نقلیه شخصی از اسکله ذاکری امکان پذیر است.

همان طور که قبلا به روشنی گفتیم هرمز جزیره‌ای است كوچك از استان هرمزگان وتوابع قشم، به همین دلیل بسیاری از مسافرین كه از تور قشم بازدید می کنند ، حتما گردش یک روزه از هرمز را دربرنامه سفر خود قرار میدهند، كه به علت  كمبود امکانات اقامتی و پذیرایی اجبارن به یک روز اختصاص داده می شود.

اما به هر شکل دیدنی های  این جزیره كوچك پنج كیلومتری به قدری  هست كه خیل عظیمی از گردشگران برای اقامت در جزیره هرمز  سکونت در خانه  های محلی  یا چادرهای موقت را برای گذراندن  زمان هر چه بیشتر در جزیره را ترجیج می دهند. فاصله جزیره هرمز تا قشم به اندازه ای است که از سواحل قشم می توان هرمز را تماشا کرد. کرایه خانه های محلی یا  اقامتگاه بوم گردي از قمیت ناچیزی برخودار است .مراکز قابل سکونت ناچیز است اما به جهت رفاه حال میتوان در قشم اقامت داشت.

بهترین فصل سفر به هرمز

هرمز از آن دسته مقاصد گردشگری است که میتوان گفت نه یک بار بلکه بارها ارزش سفر کردن دارد از آن جهت که جزیره هرمز واقع در  خلیج فارس و عرض‌های جغرافیایی نزدیک استوا است پس در فصولی مانند پاییز و فصل زمستان بهترین زمان سفر به این خطه محسوب میشوند.در فصول نامبرده هوا بهاری با نسیمی ملایم و رطوبتی مطبوع که میشود در کنار لذت از مکان‌های دیدنی منطقه  از هوا هم لذت برد.  . در پاییز آنقدردما هوا مطلوب است كه هر فردی به سمت دریا کشش دارد.

 پس بهترین روزهای تجربه  سفر به هرمز از اوایل پاییز تا اوایل بهار است.

اقامت در جزیره هرمز

جزیره هرمز به جهت تنوع ساحلی بسیار قابل توجه است، تركیبی است از ساحل‌های ماسه‌ای با رنگ‌های مختلف كه بستری نرم و راحت را برای علاقه‌مندان به شنا و ورزش‌های آبی فراهم می‌كند و در كنار آن از ساحل‌های صخره‌ای نیز بی‌نصیب نیست.

غذاهای محلی جزیره هرمز

در هرمز معمولا غذای رستوان ها و غذا خوری ها به همچنین اقامتگاه های بوم گردی ،تسوط زنان محلی طبخ وتهیه می شود که به کمک میکند هر فردی مزه های جدیدی را تجربه کند؛ مزه های متفاوتی که در هیچ رستوران دریایی پیدا نمی شود به این علت که  ادویه‌ جات این غذاها از خاک های خوراکی جزیره تهیه می شود که به آن  خاک سرخ خوراکی ،گِلَک می گویند و ادویه ی دیگزی که همراه با پودر ماهی کیلکا از آن تهیه می شود سوراغ میگویند که در اکثر  غذاها استفاده می شود. از غذاهای قدیمی و پرطرفدار جزیره هرمز ماهی سنگسر شکم‌پر است . نان محلی هم همچنین  توسط زنان هرمز پخت می‌شود. گبولی گوشت بومی هم غذای سنتی این منطقه می‌باشد که با ادویه‌های خاص و خوش عطر تفت داده می‌شود. مواد تشکیل دهنده گبولی گوشت نخود پخته، سیب زمینی سرخ شده، پیاز داغ، پلو که با آب گوشت و انواع ادویه پخته شده است می‌باشد. بعضا این غذا با مرغ هم تهیه میشود.

کلمبا از دیگر غذاهای محلی ای است که با نام  حلیم ماهی شناخته می شود ، که مواداولیه آن  گندم پرک آب، گندم، ماهی، پیاز، سبزی(گشنیز)، سیر، فلفل سبز تند که با روغن حیوانی تهیه میشود.  

زیبون خوش عطرترین غذای سنتی این ناحیه است، که برای بیشتر سلیقه  مساعد است . به جهت تشبیه نوعی استامبولی است که درآن  ماهی و سیب زمینی سرخ کرده به کارمیرود.

هواری از غذا های بومی است که با ماهی طبخ  می‌شود اما لحاظ مزه خیلی تند است چون در  این غذا از  ادویه‌های مختلف استفاده می شود که مهمترین آنها  و زردچوبه می‌باشد. گاهی هم برای تنوع از  میگو به جای ماهی استفاده میشود. این البته که این غذا در نوع های  مختلفی تهیه می شود.

سوراغ غذایی که خاک سرخ جزیره مواد اصلی تهیه این غذا میباشد.این غذا شامل ماهی ساردین، خاک سرخ، لیمو و نارنج میشود.

خورش قلیه‌ماهی و میگو: معروف ترین غذای جنوب کشور است که از ماهی یا میگو و سبزیجات تهیه می شود و طعم تمبر هندی و تندی فلفل، آن را بسیار جذاب می کند.

ماهی و میگو هم که جزو اصلی ترین مواد اولیه غذاهای جنوب به علت تازه گی و در درسترس بودن تشکیل میدهد اما طعم طبیعی و ادویه جات به همراه هنر زنان محلی هر ذائقه ای را به وجد می آورد.

خرچنگ و صدف از غذاهای پرزحمت و لذیذ است که در استان های جنوبی کشورمان بیشتر به عنوان میان وعده یا پیش غذا استفاده می شود.

پودینی غذایی است که با توجه به این که برای طبخ آن از گوشت کدام آبزی استفاده شده ،تغییر می کند. در هرمزبیشتر پودینی کوسه طبخ می شود که به صورت گوشت له شده کوسه است که آن را با لیموعمانی، ادویه، پیاز، رب و پیاز طعم دار کرده اند.

محیاوه نانی است که با ادویه ماهی تهیه می شود و آن را در کنار ناهار و شام سرو می کنند.

.

نکته مهم در زمان انتخاب غذا حتما از مسئول رستوران کمک بخواهید زیرا ممکن است از ادویه یا مواد اولیه تهیه شده باشد که مورد پسند شما نباشد.

 

تورهای مرتبط

عنوان تور، مدت اقامت و اسم آژانس
ایرلاین، تاریخ رفت و برگشت تور
قیمت و تلفن آژانس

نظرات کاربران